Zeep met chocolade

zeep met chocolade in de mal
Voor de echte chocoholics, zeep met 85 procents pure eco-chocolade. Deze stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Toen ik in de natuurvoedingswinkel die heerlijke chocoladereep tegenkwam, dacht ik eigenlijk meteen aan opeten… Maar de tweede gedachte was: zeep! Misschien omdat ik toch al daar was om het kokosvet te kopen dat ik altijd in de zeep gebruik?

Ken je die ongemakkelijke situatie dat je op bezoek bent bij een lieve vriendin.. of je moeder, en zij vertelt je net heel trots dat ze 10 kilo is afgevallen. En daar sta jij dan met die doos chocolade in je handen…..!

Maakt niet dik

Niet nodig met deze chocoladezeep! Het maakt niet dik, wel zacht. De huid dan. En het washandje bruin. Mocht je moeder of je vriendin nog washandjes gebruiken (het schijnt nog maar weinig voor te komen). Een tip: doe er een bruin washandje bij cadeau!

Het is nog niet bekend hoevéél deze zeep gaat afgeven, ik mag nog niet testen. Ze moet nog rijpen.. geduld nog alsjeblieft. Er zit in ieder geval goede olijfolie in, kokosolie en avocado-olie.

Als je wilt weten hoe de zeep gaat zepen, of wanneer ze in de shop komt (misschien al voor valantijnsdag maar in ieder geval vóór moederdag), abonneer je dan op de nieuwsbrief van SoapZ. Pak je meteen een mooie korting mee…


Delen is fijn!

One comment

  1. Natalia schreef:

    Het ziet er lekker uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *