Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Mevrouw SoapZ

Heel af en toe maak ik een emailnieuwsbrief als ik iets leuks heb te melden. Wil je je inschrijven? Doe!

De ‘kleine lettertjes’:

Wil je toch graag op de hoogte blijven van wat ik doe? Als je je inschrijft ga je af en toe een email ontvangen. In ieder geval niet meer dan 1 keer in de maand, meestal minder vaak.  Ik wil je daarmee op de hoogte brengen van nieuwe artikelen in de webshop en enkele andere nieuwtjes. Ik houd net zoals jij niet van spam en jouw gegevens worden enkel gebruikt voor deze nieuwsbrief. Je gegevens worden bewaard op de servers van Mailchimp, mijn nieuwsbriefsysteem. Zij zijn AVG/GDPR compliant, zoals dat heet.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link >> Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die je van mij ontvangt, of door contact met mij op te nemen via email: info@soapz.nl.

Door het formulier hieronder te verzenden, stem je ermee in dat ik je gegevens mag verwerken in overeenstemming met de voorwaarden in mijn privacyverklaring.

Ik gebruik MailChimp als nieuwsbriefplatform. Door dit formulier in te dienen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

* indicates required
Delen is fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *