Over Mrs Mala

Nadat ik begon met mediteren, kwam er al snel een mala in mijn handen. Het duurde vervolgens nog vele jaren voordat ik op het idee kwam, dat ik mijn eigen mala wilde maken. Van daaruit heb ik me verdiept in de techniek van mala’s knopen en ik vind dit zo heerlijk ontspannend, dat ik dit graag ook voor anderen doe. Liefst op verzoek en in afstemming met jou.

Mijn achtergrond is sjamaans, dit heb ik aangevuld met diverse vormen van energiewerk. Wil je meer hierover weten, ga dan naar mijn anders website, Sjamama. Ik maak ook ambachtelijke zepen, sinds 2010. Hiervoor heb ik een aparte webshop en die vind je onder de naam Mevrouw Soapz. Als ik mooie dingen kan creëren, op een alchemistische manier, ben ik blij en het geeft mij een goed gevoel. Helemaal als ik dit gevoel mag doorgeven aan anderen.

Meer weten over wat mala’s eigenlijk zijn? Ga naar deze pagina.

Emmy Reichelt tekende het portret van Mrs Mala. Emmy is een IJsselsteinse kunstenares, vooral bekend van haar prentjes, getiteld ‘Volkje’. Daarnaast maakt ze nog meer prachtige prenten en schilderijen met diverse onderwerpen. Meer daarover vind je op haar facebookpagina

Delen is fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *