Verzending en voorwaarden

Verzending gebeurt met Post NL. Meestal past je bestelling in een envelop of brievenbusdoosje. De tandzeep gaat in een envelop.

Let op: omdat ik alleen handgemaakte producten aanbied, in kleine oplagen (met andere woorden, dit is echt een klein winkeltje), kan ik helaas geen korting geven op verzending. Combineer daarom diverse producten, dan ben jij het voordeligst uit. Zo passen er bv 6 zepen in 1 brievenbuspakje. 

Mevrouw SoapZ doet haar best om jouw bestelling nog diezelfde dag op de bus te doen. Bestellingen gedaan in het weekend gaan (helaas) pas op maandag weg, omdat Post NL de brievenbussen niet meer leegt op zondag en ook geen post ophaalt bij de agentschappen.

Btw moet ook worden berekend op de verzending. Je betaalt dus de vetgedrukte prijs.  De prijzen van onze producten houden we maar zo laag mogelijk!

Prijzen 2019

tot 50 gram: 1,66 ex btw, incl btw = 2.01
tot 100 gram: 2,49 ex btw, incl btw = 3.01
tot 350 gram: 3.32 ex btw, incl btw = 4.02
tot 600 gram: 3,80 ex btw, incl btw = 4,60 (brievenbuspakje)*
tot 10000 gram: 6,50 ex btw, incl btw =  7,87 (pakket)

*) Post NL heeft het tarief tussen 250 en 500 gram geschrapt, maar Mevrouw SoapZ vindt dat er niet meer dan 600 gram zeep door de brievenbus mag, omdat anders het risico op beschadiging te groot is.

Het gewicht van de zeep is bruto genomen, dus met inbegrip van het gewicht van de envelop/het brievenbuspakje. De meeste stukken zeep wegen 80 gram netto.

België en Duitsland

Begin 2016 ben ik begonnen om verzending en betaling voor onze twee buurlanden aan te bieden. De prijzen voor verzending zijn dan (vetgedrukt):

tot 50 gram: 2,80 ex btw, incl btw = 3,39
tot 100 gram: 4.20 ex btw, incl btw = 5.08
tot 350 gram: 8.40 ex btw, incl btw = 10.16
tot 600 gram: 9,80 ex btw, incl btw = 11,86
tot 2000 gram: 13,00 btw, incl btw = 15,73 (pakket)

Afhalen

Afhalen in IJsselstein kan ook. Geef bij je bestelling even aan in het opmerkingenveld wanneer je je bestelling wilt afhalen. En voeg voor de zekerheid je (mobiele) telefoonnummer toe.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de gekozen vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dien je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Mevrouw Soapz te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact opnemen via info@soapz.nl. Mevrouw Soapz zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Vermeld in je email ook je volledige naam en rekeninggegevens.
Lees de volledige algemene voorwaarden hier.

Privacybeleid

Mevrouw Soapz verstrekt jouw gegevens niet aan derden, behoudens enkele gegevens die nodig zijn voor onze betaaldienst. Lees het volledige privacybeleid hier.

Delen is fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *