Mala naar smaak

Een handgeknoopte mala naar smaak, afgestemd op jou. Wil je dat ik in overleg met jou een mala knoop?

Mijn mala’s creeëer ik met gevoel en vaak zing ik mantra’s als ik bezig ben. Onder andere de oeroude Gayatri mantra.

Neem contact met me op via email om je wensen te bespreken. Een paar ideeën:

  • een levensthema
  • een bepaalde energie waar je behoefte aan hebt
  • gewenste kleuren
  • gewenste kristalsoorten
  • etc.

We overleggen samen per email, telefoon of live, over wat jij nodig hebt. De vermelde prijs is een standaard prijs. Wil je kristallen of andere materialen die extra prijzig zijn of die ik niet op voorraad heb, dan overleggen we samen over een aanvulling op de prijs.

Jouw mala wordt geleverd in een mooi satijnen opbergzakje. Je ontvangt een factuur als de mala klaar is. Wordt verzonden met brievenbuspost (extra). Ophalen kan natuurlijk ook (in overleg).

>> Uitleg over de gebruikte edelsteenkralen en rudraksha’s vind je hier.

WAT KUN JE MET JOUW MALA?

Een mala fungeert als een soort gebedsketting. Zowel in de boeddhistische als de hindoetraditie wordt de mala gebruikt om de mantra’s te tellen tijdens een meditatie. De meeste mala’s hebben voor dit doel 108 kralen, met één extra, de guru kraal. Om de mala tijdens een meditatie kun je die tussen je handen nemen en één voor één de kralen doorschuiven. Je begint aan de kant van de guru kraal. Ben je aan de andere kant gekomen, dan draai je de mala om en je begint opnieuw (of je stopt daar, als je klaar bent). Het is de bedoeling om niet voorbij de guru kraal te tellen.

In de boeddhistische traditie is het gebruikelijk om een mala die stuk gaat terug te geven aan de natuur, bij de hindoes worden mala’s ook wel gerepareerd.

Tot dusver het officiële gedeelte. Gebruik jouw mala gewoon zoals dat bij jou past. Op z’n minst is het voor jou een mooie, waardevolle ketting. Je kunt je mala energetisch opladen door haar in keltisch zout of himalayazout te leggen (in een schaaltje o.i.d. en niet rechtstreeks in het zout). Je kunt haar ook opladen in het maanlicht of in de zon (niet bij alle stenen). En met je intentie kun je jouw mala ook opladen. De mala bestaat immers uit edelstenen en dat zijn kristallen.

ONDERHOUD

Je kunt de kralen schoonmaken met een vochtig doekje. Energetisch opladen met je intentie en/of in een bad van himalayazout (niet rechtstreeks op het zout leggen). Als je ervan houdt, kun je de mala ook opladen in het maanlicht. Als de rudraksha’s schoongemaakt moeten worden, gebruik dan een tandenborstel of nagelborsteltje.

Afrekenen

De gewone prijs voor een mala naar smaak is € 75,- en je kunt hier afrekenen.

Delen is fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *