PS. kijk dit!

Een tijdje geleden kwam ik een supermooie en leuke site tegen, genaamd PS. kijk dit! Er werd geloof ik over gesproken op twitter. “Wat een aparte naam,” dacht ik. Wat zou dat nu weer zijn?

Verrassend, inderdaad! Het lijkt op het eerste gezicht een blogsite maar wat voor eentje…

Daniëlle van PS. kijk dit! houdt veel van schrijven, lezen en bloggen. Echte passies dus. Een levensgenieter die iedere dag wel weer iets leuks ontdekt om over te schrijven.

Op PS. kijk dit! vind je supergoede artikelen over de allerleukste webshops. Daniëlle doet ook veel moeite om dit voor alle leeftijden interessant te maken. En voor de overzichtelijkheid heeft ze de onderwerpen ingedeeld onder een aantal trefwoorden; baby’s, kinderen, tieners, volwassenen en 50+ers.

Ze schrijft niet alleen over webwinkels, maar pakt ook nieuwsberichten, mode, recepten, reizen en uitgaan mee. Wat me opvalt dat is dat Daniëlle overvloedig de ruimte biedt voor de inhoud. Mooie illustraties, foto’s van webshops, alles krijgt de aandacht die het verdient.

Als je voor het eerst de site bezoekt gebeurt iets met je, waardoor je verder wilt kijken. Als alle bezoekers zo zijn als ik, blijven ze lang op de site lezen! De namen van webshops die Daniëlle noemt zijn trouwens ook apart, grappig zelfs! Juffrouw zonder zorgen, Buiten de lijntjes, Het kleine geitje. Ik wist niet dat het bestond!

Columnisten gezocht

Ik zie dat Daniëlle columnisten zoekt. Misschien iets voor jou? Ze zoekt twee frisse en spontane mensen die graag in het nieuws duiken en er sprekende stukken over kunnen schrijven. Met een pittig randje graag. Kijk hier voor meer informatie.

Inmiddels heeft Daniëlle ook over SoapZ een stuk geschreven. Ze heeft wat mij betreft de juiste toon getroffen en ze heeft ook goed door waar het om gaat bij SoapZ. Benieuwd wat ze heeft geschreven? Je vindt het hier.

Je kunt rondkijken op PS. kijk dit! heel goed tot je dagelijkse routine maken. Zo kom je steeds weer op nieuwe ideeën. Tractaties voor school nodig? Cadeautje voor een lieve oma? Iets te wensen voor een bijzondere dag? Je vindt het dankzij Daniëlle!

Artwork

De logo’s en icons van PS. kijk dit! zijn trouwens niet ontworpen door Anouk zoals ik dacht, maar door Wendy de Boer.  Ontzettend gaaf! Het ontwerp voor de site is wel van Anouk. En voor wie nog een website of artwork wil… kijk even gauw bij Anouk, je zult worden verrast!

PS. kijk dit!

 

Delen is fijn!

One comment

  1. Danielle schreef:

    Ahh echt super leuk om te lezen dit! Heel erg bedankt en fijn om eens te zien hoe mijn site een eerste indruk geeft.

    PS. de ontwerper van alle illustraties is Wendy de Boer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *