Tas naar smaak!

chantal verhoef tas naar smaak
Chantal Verhoef maakt tassen naar smaak
Wat hebben vrouwen toch met tassen? We hebben er nooit genoeg! Als we een leuke nieuwe outfit bij elkaar shoppen dan past onze huidige tas daar niet bij, vinden we. Mannen snappen dat doorgaans niet. Die struinen rustig hun hele loopbaan met hetzelfde koffertje rond.  Wij vrouwen scoren rustig drie keer per jaar een tas!

Stofje met stippen

Op een grijze winterdag ben ik op zoek naar het huis van Chantal Verhoef. Op zoek ja. Ik ben het huisnummer vergeten. Het was iets met een 7, weet ik nog. Maar op nummer 7 hangt een ander naambordje. Dat is het dus niet. Ik bel aan bij nummer 1, dat lijkt op 7. Bij nummer 17 kennen ze haar ook niet. Dan ontdek ik dat de straat rond loopt. Aangekomen bij nummer 71 gluur ik naar binnen. Ha! Ik zie twee naaimachines en een bekend stofje met stippen. Hier moet het zijn!

Uit de hand gelopen hobby

Chantal Verhoef maakt tassen. En niet zomaar tassen, maar geheel op maat! Ze ontvangt me in een ruime woonkamer, met een prachtige grote paarse bank. Kopje koffie erbij en dan even aan elkaar snuffelen. Chantal is een bedaard type. Op rustige toon vertelt ze van haar ‘uit de hand gelopen hobby.’ Je kunt bij haar een tas bestellen. Geef Chantal een idee van kleur en stijl, je hobbies, je levensverhaal. Daar ontstaat zomaar iets moois onder haar handen! Voorbeelden vind je op haar website, Tas naar Smaak!

Ingewikkelde steken

Heeft Chantal de creativiteit van huis uit meegekregen? “Niet echt”, lacht ze. “Mijn moeder maakte wel zelf kinderkleren, maar het interesseerde me toen niet zo.” Knap dus van Chantal dat ze helemaal zelf heeft geleerd hoe ze die lastige naaimachine moest hanteren. Weet je wel hoe ingewikkeld het inspannen van een draad eigenlijk is? Inmiddels is er al een tweede naaimachine, waarmee ze lekker ingewikkelde borduursteken kan maken. Goed te zien op haar eigen tas – die ze helaas lekker zelf houdt! Helemaal doorgestikt en gemaakt van prachtig bij elkaar passende lapjes.

Emotionele waarde

Heb je zelf een stofje, een favoriet kledingstuk of ander materiaal dat een emotionele waarde voor je heeft? Geef het aan Chantal en zij maakt er iets moois van. Oh, ik krijg al helemaal zin om haar een opdracht te geven… en ik hoef er niet eens lang voor te sparen!

Chantal werkt in de kinderopvang, ze is Human Resources Manager. Dat noemden we vroeger personeelsfunctionaris, LOL! Pittige HBO-studie, dat wel. Een jonge professional met een creatieve inslag! Je kunt haar volgen op twitter of gewoon bereiken via haar eigen website.

tas van chantal verhoef

Delen is fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *