Sweetdeal bij SoapZ maandag 30-1

sweetdeal bij soapzMaandag 30 en dinsdag 31 januari heeft SoapZ weer een actie via SweetDeal Utrecht. Heb je al eens overwogen om wat te bestellen bij SoapZ, maar je aarzelde nog? Of ben je een terugkerende klant? Dit is je kans!

Sweetdeal is een kortingsysteem. Je koopt een voucher via SweetDeal en besteedt die bij de aanbieder van een product of dienst. En dat houdt forse kortingen in.

Twee dagen heb je de tijd om een voucher te kopen voor 10 euro. En dat is 20 euro waard! Je krijgt dus 50 procent korting op je bestelling. Voor die 20 euro heb je vier ronde zepen in huis. Of combineer een luxe zeep met kamelenmelk (Desert Beauty) met een klein zeepje.

Voor SoapZ is het een handige manier om nieuwe klanten te interesseren voor haar produkt en ze te laten ervaren dat ambachtelijke zeep echt heel fijn is. Voor jou is het ka-ching! Een leuke kans toch?

Houd voor de aanbieding de website van SweetDeal Utrecht in de gaten! Je kunt je ook melden voor hun nieuwsbrief.  Of meld je op FaceBook bij SweetDeal Utrecht.

Je kunt hier kijken hoe je je voucher gebruikt.

Delen is fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *